Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38930
| Заглавие: | Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки |
| Други Заглавия: | Influence of defects of working surfaces of technological equipment on the efficiency of sanitary processing |
| Автори: | Кравченюк, Христина Юріївна Криськова, Лариса Петрівна Кравченюк, Р. Ю. Kravcheniuk, K. Kryskova, L. Kravcheniuk, R. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Х. Ю. Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки / Христина Юріївна Кравченюк, Лариса Петрівна Криськова, Р. Ю. Кравченюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 63. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Kravcheniuk K., Kryskova L., Kravcheniuk R. (2022) Vplyv defektiv robochykh poverkhon tekhnolohichnoho obladnannia na efektyvnist sanitarnoi obrobky [Influence of defects of working surfaces of technological equipment on the efficiency of sanitary processing]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 63 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата на Публикуване: | 22-Сеп-2022 |
| Date of entry: | 19-Окт-2022 |
| Издател: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
| UDC: | 637.028 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 63 |
| Start page: | 63 |
| End page: | 63 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38930 |
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Показва се в Колекции: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Kravcheniuk_K-Influence_of_defects_of_63.pdf | 259,5 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| SPFSI_2022_Kravcheniuk_K-Influence_of_defects_of_63.djvu | 15,64 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| SPFSI_2022_Kravcheniuk_K-Influence_of_defects_of_63__COVER.png | 461,73 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.