Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38930
Pealkiri: | Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки |
Teised pealkirjad: | Influence of defects of working surfaces of technological equipment on the efficiency of sanitary processing |
Autor: | Кравченюк, Христина Юріївна Криськова, Лариса Петрівна Кравченюк, Р. Ю. Kravcheniuk, K. Kryskova, L. Kravcheniuk, R. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Х. Ю. Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки / Христина Юріївна Кравченюк, Лариса Петрівна Криськова, Р. Ю. Кравченюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 63. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Kravcheniuk K., Kryskova L., Kravcheniuk R. (2022) Vplyv defektiv robochykh poverkhon tekhnolohichnoho obladnannia na efektyvnist sanitarnoi obrobky [Influence of defects of working surfaces of technological equipment on the efficiency of sanitary processing]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 63 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Ilmumisaasta: | 22-sep-2022 |
Date of entry: | 19-okt-2022 |
Kirjastaja: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 637.028 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 63 |
Start page: | 63 |
End page: | 63 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38930 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Kravcheniuk_K-Influence_of_defects_of_63.pdf | 259,5 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
SPFSI_2022_Kravcheniuk_K-Influence_of_defects_of_63.djvu | 15,64 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
SPFSI_2022_Kravcheniuk_K-Influence_of_defects_of_63__COVER.png | 461,73 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.