Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38931
 
| Заглавие: | Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнання | 
| Други Заглавия: | Formation of grafted polymer nanocoatings to prevent contamination of food equipment walls | 
| Автори: | Стецишин, Ю. Б. Панченко, Ю. В. Васильєв, В. П. Дончак, В. А. Stetsyshyn, Y. Panchenko, Y. Vasilev, V. Donchak, V. | 
| Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка», Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнання / Ю. Б. Стецишин, Ю. В. Панченко, В. П. Васильєв, В. А. Дончак // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 64. — (Процеси та апарати харчових виробництв). | 
| Bibliographic description (International): | Stetsyshyn Y., Panchenko Y., Vasilev V., Donchak V. (2022) Formuvannia pryshcheplenykh polimernykh nanoshariv dlia zapobihannia zabrudnenniu stinok kharchovoho obladnannia [Formation of grafted polymer nanocoatings to prevent contamination of food equipment walls]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 64 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | 
| Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Дата на Публикуване: | 22-Сеп-2022 | 
| Date of entry: | 19-Окт-2022 | 
| Издател: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 | 
| UDC: | 554.47.051.7 54-126 66.095.261.2 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 64 | 
| Start page: | 64 | 
| End page: | 64 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38931 | 
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Показва се в Колекции: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) | 
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Stetsyshyn_Y-Formation_of_grafted_polymer_64.pdf | 257,93 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| SPFSI_2022_Stetsyshyn_Y-Formation_of_grafted_polymer_64.djvu | 16,14 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| SPFSI_2022_Stetsyshyn_Y-Formation_of_grafted_polymer_64__COVER.png | 399,78 kB | image/png | Изглед/Отваряне | 
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
