Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38931

Назва: Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнання
Інші назви: Formation of grafted polymer nanocoatings to prevent contamination of food equipment walls
Автори: Стецишин, Ю. Б.
Панченко, Ю. В.
Васильєв, В. П.
Дончак, В. А.
Stetsyshyn, Y.
Panchenko, Y.
Vasilev, V.
Donchak, V.
Приналежність: Національний університет «Львівська політехніка», Україна
Бібліографічний опис: Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнання / Ю. Б. Стецишин, Ю. В. Панченко, В. П. Васильєв, В. А. Дончак // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 64. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic description: Stetsyshyn Y., Panchenko Y., Vasilev V., Donchak V. (2022) Formuvannia pryshcheplenykh polimernykh nanoshariv dlia zapobihannia zabrudnenniu stinok kharchovoho obladnannia [Formation of grafted polymer nanocoatings to prevent contamination of food equipment walls]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 64 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 22-вер-2022
Дата внесення: 19-жов-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
УДК: 554.47.051.7
54-126
66.095.261.2
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 64
Початкова сторінка: 64
Кінцева сторінка: 64
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38931
ISBN: 978-617-7875-41-2
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.