Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38931
Tytuł: | Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнання |
Inne tytuły: | Formation of grafted polymer nanocoatings to prevent contamination of food equipment walls |
Authors: | Стецишин, Ю. Б. Панченко, Ю. В. Васильєв, В. П. Дончак, В. А. Stetsyshyn, Y. Panchenko, Y. Vasilev, V. Donchak, V. |
Akcesoria: | Національний університет «Львівська політехніка», Україна |
Cytat: | Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнання / Ю. Б. Стецишин, Ю. В. Панченко, В. П. Васильєв, В. А. Дончак // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 64. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Stetsyshyn Y., Panchenko Y., Vasilev V., Donchak V. (2022) Formuvannia pryshcheplenykh polimernykh nanoshariv dlia zapobihannia zabrudnenniu stinok kharchovoho obladnannia [Formation of grafted polymer nanocoatings to prevent contamination of food equipment walls]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 64 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 22-wrz-2022 |
Date of entry: | 19-paź-2022 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 554.47.051.7 54-126 66.095.261.2 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 64 |
Główna strona: | 64 |
Strona końcowa: | 64 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38931 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Stetsyshyn_Y-Formation_of_grafted_polymer_64.pdf | 257,93 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Stetsyshyn_Y-Formation_of_grafted_polymer_64.djvu | 16,14 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Stetsyshyn_Y-Formation_of_grafted_polymer_64__COVER.png | 399,78 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi