Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38931

Tytuł: Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнання
Inne tytuły: Formation of grafted polymer nanocoatings to prevent contamination of food equipment walls
Authors: Стецишин, Ю. Б.
Панченко, Ю. В.
Васильєв, В. П.
Дончак, В. А.
Stetsyshyn, Y.
Panchenko, Y.
Vasilev, V.
Donchak, V.
Akcesoria: Національний університет «Львівська політехніка», Україна
Cytat: Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнання / Ю. Б. Стецишин, Ю. В. Панченко, В. П. Васильєв, В. А. Дончак // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 64. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic description: Stetsyshyn Y., Panchenko Y., Vasilev V., Donchak V. (2022) Formuvannia pryshcheplenykh polimernykh nanoshariv dlia zapobihannia zabrudnenniu stinok kharchovoho obladnannia [Formation of grafted polymer nanocoatings to prevent contamination of food equipment walls]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 64 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 22-wrz-2022
Date of entry: 19-paź-2022
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 554.47.051.7
54-126
66.095.261.2
Strony: 1
Zakres stron: 64
Główna strona: 64
Strona końcowa: 64
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38931
ISBN: 978-617-7875-41-2
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi