Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38931

Título: Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнання
Outros títulos: Formation of grafted polymer nanocoatings to prevent contamination of food equipment walls
Authors: Стецишин, Ю. Б.
Панченко, Ю. В.
Васильєв, В. П.
Дончак, В. А.
Stetsyshyn, Y.
Panchenko, Y.
Vasilev, V.
Donchak, V.
Affiliation: Національний університет «Львівська політехніка», Україна
Bibliographic description (Ukraine): Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнання / Ю. Б. Стецишин, Ю. В. Панченко, В. П. Васильєв, В. А. Дончак // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 64. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Stetsyshyn Y., Panchenko Y., Vasilev V., Donchak V. (2022) Formuvannia pryshcheplenykh polimernykh nanoshariv dlia zapobihannia zabrudnenniu stinok kharchovoho obladnannia [Formation of grafted polymer nanocoatings to prevent contamination of food equipment walls]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 64 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data de edición: 22-Sep-2022
Date of entry: 19-Oct-2022
Editor: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 554.47.051.7
54-126
66.095.261.2
Number of pages: 1
Page range: 64
Start page: 64
End page: 64
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38931
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados