Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38912
| Titulua: | Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу |
| Beste titulu batzuk: | Optimizatin of methane fermentation of waste from food production and agro-technical complex |
| Egilea: | Вічко, Олена Іванівна Швед, О. В. Лубенець, В. І. Vichko, O. I. Shved, O. V. Lubenets, V. I. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна Національний університет «Львівська політехніка», м. Львів, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Вічко О. І. Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу / Олена Іванівна Вічко, О. В. Швед, В. І. Лубенець // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 39–41. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Vichko O. I., Shved O. V., Lubenets V. I. (2022) Optymizatsiia metanovoi fermentatsii vidkhodiv kharchovykh vyrobnytstv ta ahrotekhnichnoho kompleksu [Optimizatin of methane fermentation of waste from food production and agro-technical complex]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 39-41 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Gordailuaren-data: | 22-Sep-2022 |
| Date of entry: | 19-Oct-2022 |
| Argitalpen: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
| UDC: | 628 |
| Number of pages: | 3 |
| Page range: | 39-41 |
| Start page: | 39 |
| End page: | 41 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38912 |
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
| References (Ukraine): | 1. Карпик Г. Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливи / Галина Карпик, Мауніа Жабран // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково- технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т.: ТНТУ, 2019. — С. 86. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| References (International): | 1. Karpyk H. Doslidzhennia sposobiv bezvidkhodnoi pererobky plodiv slyvy, Halyna Karpyk, Maunia Zhabran, Zbirnyk tez dopovidei Ⅴ mizhnarodnoi naukovo- tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 10-11 zhovtnia 2019 roku, T., TNTU, 2019, P. 86, (Innovatsiini tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv). |
| Content type: | Conference Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Vichko_O_I-Optimizatin_of_methane_fermentation_39-41.pdf | 693,38 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| SPFSI_2022_Vichko_O_I-Optimizatin_of_methane_fermentation_39-41.djvu | 35,41 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| SPFSI_2022_Vichko_O_I-Optimizatin_of_methane_fermentation_39-41__COVER.png | 442,74 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.