Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38912
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вічко, Олена Іванівна | |
dc.contributor.author | Швед, О. В. | |
dc.contributor.author | Лубенець, В. І. | |
dc.contributor.author | Vichko, O. I. | |
dc.contributor.author | Shved, O. V. | |
dc.contributor.author | Lubenets, V. I. | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:43Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:43Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Вічко О. І. Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу / Олена Іванівна Вічко, О. В. Швед, В. І. Лубенець // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 39–41. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38912 | - |
dc.format.extent | 39-41 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу | |
dc.title.alternative | Optimizatin of methane fermentation of waste from food production and agro-technical complex | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | 628 | |
dc.relation.references | 1. Карпик Г. Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливи / Галина Карпик, Мауніа Жабран // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково- технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т.: ТНТУ, 2019. — С. 86. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.relation.referencesen | 1. Karpyk H. Doslidzhennia sposobiv bezvidkhodnoi pererobky plodiv slyvy, Halyna Karpyk, Maunia Zhabran, Zbirnyk tez dopovidei Ⅴ mizhnarodnoi naukovo- tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 10-11 zhovtnia 2019 roku, T., TNTU, 2019, P. 86, (Innovatsiini tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv). | |
dc.identifier.citationen | Vichko O. I., Shved O. V., Lubenets V. I. (2022) Optymizatsiia metanovoi fermentatsii vidkhodiv kharchovykh vyrobnytstv ta ahrotekhnichnoho kompleksu [Optimizatin of methane fermentation of waste from food production and agro-technical complex]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 39-41 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет «Львівська політехніка», м. Львів, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 39 | |
dc.citation.epage | 41 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Vichko_O_I-Optimizatin_of_methane_fermentation_39-41.pdf | 693,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Vichko_O_I-Optimizatin_of_methane_fermentation_39-41.djvu | 35,41 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Vichko_O_I-Optimizatin_of_methane_fermentation_39-41__COVER.png | 442,74 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.