Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38912

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна
dc.contributor.authorШвед, О. В.
dc.contributor.authorЛубенець, В. І.
dc.contributor.authorVichko, O. I.
dc.contributor.authorShved, O. V.
dc.contributor.authorLubenets, V. I.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:43Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:43Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationВічко О. І. Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу / Олена Іванівна Вічко, О. В. Швед, В. І. Лубенець // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 39–41. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38912-
dc.format.extent39-41
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleОптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу
dc.title.alternativeOptimizatin of methane fermentation of waste from food production and agro-technical complex
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc628
dc.relation.references1. Карпик Г. Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливи / Галина Карпик, Мауніа Жабран // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково- технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т.: ТНТУ, 2019. — С. 86. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.relation.referencesen1. Karpyk H. Doslidzhennia sposobiv bezvidkhodnoi pererobky plodiv slyvy, Halyna Karpyk, Maunia Zhabran, Zbirnyk tez dopovidei Ⅴ mizhnarodnoi naukovo- tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 10-11 zhovtnia 2019 roku, T., TNTU, 2019, P. 86, (Innovatsiini tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv).
dc.identifier.citationenVichko O. I., Shved O. V., Lubenets V. I. (2022) Optymizatsiia metanovoi fermentatsii vidkhodiv kharchovykh vyrobnytstv ta ahrotekhnichnoho kompleksu [Optimizatin of methane fermentation of waste from food production and agro-technical complex]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 39-41 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна
dc.contributor.affiliationНаціональний університет «Львівська політехніка», м. Львів, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage39
dc.citation.epage41
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.