Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38912
Tytuł: | Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу |
Inne tytuły: | Optimizatin of methane fermentation of waste from food production and agro-technical complex |
Authors: | Вічко, Олена Іванівна Швед, О. В. Лубенець, В. І. Vichko, O. I. Shved, O. V. Lubenets, V. I. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна Національний університет «Львівська політехніка», м. Львів, Україна |
Cytat: | Вічко О. І. Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу / Олена Іванівна Вічко, О. В. Швед, В. І. Лубенець // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 39–41. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Vichko O. I., Shved O. V., Lubenets V. I. (2022) Optymizatsiia metanovoi fermentatsii vidkhodiv kharchovykh vyrobnytstv ta ahrotekhnichnoho kompleksu [Optimizatin of methane fermentation of waste from food production and agro-technical complex]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 39-41 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 22-wrz-2022 |
Date of entry: | 19-paź-2022 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 628 |
Strony: | 3 |
Zakres stron: | 39-41 |
Główna strona: | 39 |
Strona końcowa: | 41 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38912 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Карпик Г. Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливи / Галина Карпик, Мауніа Жабран // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково- технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т.: ТНТУ, 2019. — С. 86. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
References: | 1. Karpyk H. Doslidzhennia sposobiv bezvidkhodnoi pererobky plodiv slyvy, Halyna Karpyk, Maunia Zhabran, Zbirnyk tez dopovidei Ⅴ mizhnarodnoi naukovo- tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 10-11 zhovtnia 2019 roku, T., TNTU, 2019, P. 86, (Innovatsiini tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv). |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Vichko_O_I-Optimizatin_of_methane_fermentation_39-41.pdf | 693,38 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Vichko_O_I-Optimizatin_of_methane_fermentation_39-41.djvu | 35,41 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Vichko_O_I-Optimizatin_of_methane_fermentation_39-41__COVER.png | 442,74 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi