Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934
| Назва: | Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку |
| Інші назви: | Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice |
| Автори: | Сельський, Володимир Романович Шишка, Т. Р. Selsky, V. R. Shyshka, T. R. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Бібліографічний опис: | Сельський В. Р. Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку / Володимир Романович Сельський, Т. Р. Шишка // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 10. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description: | Selsky V. R., Shyshka T. R. (2022) Vplyv parametriv poperednoi pidhotovky naukovtsiv na vyluchennia soku [Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 10 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
| Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 22-вер-2022 |
| Дата внесення: | 19-жов-2022 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
| УДК: | 664.8 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 10 |
| Початкова сторінка: | 10 |
| Кінцева сторінка: | 10 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934 |
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10.pdf | 258,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10.djvu | 16,57 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10__COVER.png | 472,39 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.