Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934
| Teitl: | Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку |
| Teitlau Eraill: | Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice |
| Awduron: | Сельський, Володимир Романович Шишка, Т. Р. Selsky, V. R. Shyshka, T. R. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сельський В. Р. Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку / Володимир Романович Сельський, Т. Р. Шишка // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 10. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Selsky V. R., Shyshka T. R. (2022) Vplyv parametriv poperednoi pidhotovky naukovtsiv na vyluchennia soku [Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 10 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Dyddiad Cyhoeddi: | 22-Sep-2022 |
| Date of entry: | 19-Oct-2022 |
| Cyhoeddwr: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
| UDC: | 664.8 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 10 |
| Start page: | 10 |
| End page: | 10 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934 |
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Ymddengys yng Nghasgliadau: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
| Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10.pdf | 258,68 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
| SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10.djvu | 16,57 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
| SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10__COVER.png | 472,39 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.