Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934
Tytuł: | Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку |
Inne tytuły: | Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice |
Authors: | Сельський, Володимир Романович Шишка, Т. Р. Selsky, V. R. Shyshka, T. R. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Сельський В. Р. Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку / Володимир Романович Сельський, Т. Р. Шишка // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 10. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Selsky V. R., Shyshka T. R. (2022) Vplyv parametriv poperednoi pidhotovky naukovtsiv na vyluchennia soku [Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 10 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 22-wrz-2022 |
Date of entry: | 19-paź-2022 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 664.8 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 10 |
Główna strona: | 10 |
Strona końcowa: | 10 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10.pdf | 258,68 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10.djvu | 16,57 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10__COVER.png | 472,39 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi