Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934

Tytuł: Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку
Inne tytuły: Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice
Authors: Сельський, Володимир Романович
Шишка, Т. Р.
Selsky, V. R.
Shyshka, T. R.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Сельський В. Р. Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку / Володимир Романович Сельський, Т. Р. Шишка // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 10. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Selsky V. R., Shyshka T. R. (2022) Vplyv parametriv poperednoi pidhotovky naukovtsiv na vyluchennia soku [Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 10 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 22-wrz-2022
Date of entry: 19-paź-2022
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 664.8
Strony: 1
Zakres stron: 10
Główna strona: 10
Strona końcowa: 10
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934
ISBN: 978-617-7875-41-2
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi