กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934

ชื่อเรื่อง: Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice
ผู้แต่ง: Сельський, Володимир Романович
Шишка, Т. Р.
Selsky, V. R.
Shyshka, T. R.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Сельський В. Р. Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку / Володимир Романович Сельський, Т. Р. Шишка // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 10. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Selsky V. R., Shyshka T. R. (2022) Vplyv parametriv poperednoi pidhotovky naukovtsiv na vyluchennia soku [Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 10 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 22-กัน-2022
Date of entry: 19-ตุล-2022
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 664.8
Number of pages: 1
Page range: 10
Start page: 10
End page: 10
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10.pdf258,68 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10.djvu16,57 kBDjVuดู/เปิด
SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10__COVER.png472,39 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น