Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934
Başlık: | Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку |
Diğer Başlıklar: | Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice |
Yazarlar: | Сельський, Володимир Романович Шишка, Т. Р. Selsky, V. R. Shyshka, T. R. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Сельський В. Р. Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку / Володимир Романович Сельський, Т. Р. Шишка // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 10. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Selsky V. R., Shyshka T. R. (2022) Vplyv parametriv poperednoi pidhotovky naukovtsiv na vyluchennia soku [Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 10 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Yayın Tarihi: | 22-Eyl-2022 |
Date of entry: | 19-Eki-2022 |
Yayıncı: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 664.8 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 10 |
Start page: | 10 |
End page: | 10 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10.pdf | 258,68 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10.djvu | 16,57 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPFSI_2022_Selsky_V_R-Influence_of_parameters_of_10__COVER.png | 472,39 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.