Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorСельський, Володимир Романович
dc.contributor.authorШишка, Т. Р.
dc.contributor.authorSelsky, V. R.
dc.contributor.authorShyshka, T. R.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:47Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:47Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationСельський В. Р. Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку / Володимир Романович Сельський, Т. Р. Шишка // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 10. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38934-
dc.format.extent10
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleВплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку
dc.title.alternativeInfluence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.8
dc.identifier.citationenSelsky V. R., Shyshka T. R. (2022) Vplyv parametriv poperednoi pidhotovky naukovtsiv na vyluchennia soku [Influence of parameters of preliminary training of scientists on extraction of juice]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 10 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage10
dc.citation.epage10
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.