Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38920

Назва: Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинами
Інші назви: Vision of bread products with biologically active substances
Автори: Бейко, Людмила
Лялик, Анастасія
П'яла, У.
Beyko, L.
Lyalyk, A.
Pyala, U.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Бейко Л. Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинами / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, У. П'яла // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 48. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Beyko L., Lyalyk A., Pyala U. (2022) Zbachanennia khliboproduktiv biolohchno aktyvnymy rechovynamy [Vision of bread products with biologically active substances]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 48 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 22-вер-2022
Дата внесення: 19-жов-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
УДК: 664.66
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 48
Початкова сторінка: 48
Кінцева сторінка: 48
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38920
ISBN: 978-617-7875-41-2
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99
Перелік літератури: 1. Демяненко К.А Тенденції розвитку кондитерського ринку України в сучасних умовах/ К.А. Демяненко // Молодий вчений. —2016. —№ 9 (36). —С. 45–50.
2. Указ Президента України "Про програму профілактики і лікування артеріальної гіпертензії в Україні" від 4 лютого 1999 р. № 117/99/ Верховна Рада України. —Режим доступу: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99.
3. Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки крупяних культур та шроти у технології хліба./Дробот В.І., Михонік Л.А.,Семенова А.Б., Фалендиш Н. О./ К.-Профкнига 2018 — 188с.
4. Food and health in Europe: a new basis for action. WHO regional publications. European series. —2004. —No. 96. —405 p.
References: 1. Demianenko K.A Tendentsii rozvytku kondyterskoho rynku Ukrainy v suchasnykh umovakh/ K.A. Demianenko, Molodyi vchenyi. -2016. -No 9 (36). -P. 45–50.
2. Ukaz Prezydenta Ukrainy "Pro prohramu profilaktyky i likuvannia arterialnoi hipertenzii v Ukraini" vid 4 liutoho 1999 y. No 117/99/ Verkhovna Rada Ukrainy. -Access mode: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99.
3. Boroshno starodavnikh pshenyts, produkty pererobky krupianykh kultur ta shroty u tekhnolohii khliba./Drobot V.I., Mykhonik L.A.,Semenova A.B., Falendysh N. O./ K.-Profknyha 2018 - 188p.
4. Food and health in Europe: a new basis for action. WHO regional publications. European series. -2004. -No. 96. -405 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.