Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38920
| Tytuł: | Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинами |
| Inne tytuły: | Vision of bread products with biologically active substances |
| Authors: | Бейко, Людмила Лялик, Анастасія П'яла, У. Beyko, L. Lyalyk, A. Pyala, U. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Бейко Л. Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинами / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, У. П'яла // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 48. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Beyko L., Lyalyk A., Pyala U. (2022) Zbachanennia khliboproduktiv biolohchno aktyvnymy rechovynamy [Vision of bread products with biologically active substances]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 48 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 22-wrz-2022 |
| Date of entry: | 19-paź-2022 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
| UDC: | 664.66 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 48 |
| Główna strona: | 48 |
| Strona końcowa: | 48 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38920 |
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
| Związane URL literatura: | http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Демяненко К.А Тенденції розвитку кондитерського ринку України в сучасних умовах/ К.А. Демяненко // Молодий вчений. —2016. —№ 9 (36). —С. 45–50. 2. Указ Президента України "Про програму профілактики і лікування артеріальної гіпертензії в Україні" від 4 лютого 1999 р. № 117/99/ Верховна Рада України. —Режим доступу: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99. 3. Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки крупяних культур та шроти у технології хліба./Дробот В.І., Михонік Л.А.,Семенова А.Б., Фалендиш Н. О./ К.-Профкнига 2018 — 188с. 4. Food and health in Europe: a new basis for action. WHO regional publications. European series. —2004. —No. 96. —405 p. |
| References: | 1. Demianenko K.A Tendentsii rozvytku kondyterskoho rynku Ukrainy v suchasnykh umovakh/ K.A. Demianenko, Molodyi vchenyi. -2016. -No 9 (36). -P. 45–50. 2. Ukaz Prezydenta Ukrainy "Pro prohramu profilaktyky i likuvannia arterialnoi hipertenzii v Ukraini" vid 4 liutoho 1999 y. No 117/99/ Verkhovna Rada Ukrainy. -Access mode: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99. 3. Boroshno starodavnikh pshenyts, produkty pererobky krupianykh kultur ta shroty u tekhnolohii khliba./Drobot V.I., Mykhonik L.A.,Semenova A.B., Falendysh N. O./ K.-Profknyha 2018 - 188p. 4. Food and health in Europe: a new basis for action. WHO regional publications. European series. -2004. -No. 96. -405 p. |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Beyko_L-Vision_of_bread_products_with_48.pdf | 260,37 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPFSI_2022_Beyko_L-Vision_of_bread_products_with_48.djvu | 20,09 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPFSI_2022_Beyko_L-Vision_of_bread_products_with_48__COVER.png | 466,65 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi