このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38920
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бейко, Людмила | |
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія | |
dc.contributor.author | П'яла, У. | |
dc.contributor.author | Beyko, L. | |
dc.contributor.author | Lyalyk, A. | |
dc.contributor.author | Pyala, U. | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:44Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:44Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Бейко Л. Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинами / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, У. П'яла // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 48. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38920 | - |
dc.format.extent | 48 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.relation.uri | http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99 | |
dc.title | Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинами | |
dc.title.alternative | Vision of bread products with biologically active substances | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.66 | |
dc.relation.references | 1. Демяненко К.А Тенденції розвитку кондитерського ринку України в сучасних умовах/ К.А. Демяненко // Молодий вчений. —2016. —№ 9 (36). —С. 45–50. | |
dc.relation.references | 2. Указ Президента України "Про програму профілактики і лікування артеріальної гіпертензії в Україні" від 4 лютого 1999 р. № 117/99/ Верховна Рада України. —Режим доступу: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99. | |
dc.relation.references | 3. Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки крупяних культур та шроти у технології хліба./Дробот В.І., Михонік Л.А.,Семенова А.Б., Фалендиш Н. О./ К.-Профкнига 2018 — 188с. | |
dc.relation.references | 4. Food and health in Europe: a new basis for action. WHO regional publications. European series. —2004. —No. 96. —405 p. | |
dc.relation.referencesen | 1. Demianenko K.A Tendentsii rozvytku kondyterskoho rynku Ukrainy v suchasnykh umovakh/ K.A. Demianenko, Molodyi vchenyi. -2016. -No 9 (36). -P. 45–50. | |
dc.relation.referencesen | 2. Ukaz Prezydenta Ukrainy "Pro prohramu profilaktyky i likuvannia arterialnoi hipertenzii v Ukraini" vid 4 liutoho 1999 y. No 117/99/ Verkhovna Rada Ukrainy. -Access mode: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99. | |
dc.relation.referencesen | 3. Boroshno starodavnikh pshenyts, produkty pererobky krupianykh kultur ta shroty u tekhnolohii khliba./Drobot V.I., Mykhonik L.A.,Semenova A.B., Falendysh N. O./ K.-Profknyha 2018 - 188p. | |
dc.relation.referencesen | 4. Food and health in Europe: a new basis for action. WHO regional publications. European series. -2004. -No. 96. -405 p. | |
dc.identifier.citationen | Beyko L., Lyalyk A., Pyala U. (2022) Zbachanennia khliboproduktiv biolohchno aktyvnymy rechovynamy [Vision of bread products with biologically active substances]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 48 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 48 | |
dc.citation.epage | 48 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
出現コレクション: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Beyko_L-Vision_of_bread_products_with_48.pdf | 260,37 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
SPFSI_2022_Beyko_L-Vision_of_bread_products_with_48.djvu | 20,09 kB | DjVu | 見る/開く | |
SPFSI_2022_Beyko_L-Vision_of_bread_products_with_48__COVER.png | 466,65 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。