Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38897
Назва: | Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт |
Інші назви: | The cheese is enriched with flax seeds as a new functional product |
Автори: | Арутюнян, Д. А. Покотило, Олег Степанович Arutyunyan, D. A. Pokotylo, O. S. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Арутюнян Д. А. Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт / Д. А. Арутюнян, Олег Степанович Покотило // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 18. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Arutyunyan D. A., Pokotylo O. S. (2022) Syr zbahachenyi nasinniam lonu yak novyi funktsionalnyi produkt [The cheese is enriched with flax seeds as a new functional product]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 18 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 22-вер-2022 |
Дата внесення: | 19-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
УДК: | 637.3.07 665.11 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 18 |
Початкова сторінка: | 18 |
Кінцева сторінка: | 18 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38897 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Перелік літератури: | 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c. |
References: | 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Arutyunyan_D_A-The_cheese_is_enriched_18.pdf | 258,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Arutyunyan_D_A-The_cheese_is_enriched_18.djvu | 16,89 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Arutyunyan_D_A-The_cheese_is_enriched_18__COVER.png | 446,16 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.