Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38897
 
| Title: | Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт | 
| Other Titles: | The cheese is enriched with flax seeds as a new functional product | 
| Authors: | Арутюнян, Д. А. Покотило, Олег Степанович Arutyunyan, D. A. Pokotylo, O. S. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Арутюнян Д. А. Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт / Д. А. Арутюнян, Олег Степанович Покотило // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 18. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Arutyunyan D. A., Pokotylo O. S. (2022) Syr zbahachenyi nasinniam lonu yak novyi funktsionalnyi produkt [The cheese is enriched with flax seeds as a new functional product]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 18 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | 
| Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Issue Date: | 22-Sep-2022 | 
| Date of entry: | 19-Okt-2022 | 
| Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 | 
| UDC: | 637.3.07 665.11 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 18 | 
| Start page: | 18 | 
| End page: | 18 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38897 | 
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 | 
| References (Ukraine): | 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c. | 
| References (International): | 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c. | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Appears in Collections: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Arutyunyan_D_A-The_cheese_is_enriched_18.pdf | 258,08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| SPFSI_2022_Arutyunyan_D_A-The_cheese_is_enriched_18.djvu | 16,89 kB | DjVu | View/Open | |
| SPFSI_2022_Arutyunyan_D_A-The_cheese_is_enriched_18__COVER.png | 446,16 kB | image/png | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
