Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38897

Tytuł: Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт
Inne tytuły: The cheese is enriched with flax seeds as a new functional product
Authors: Арутюнян, Д. А.
Покотило, Олег Степанович
Arutyunyan, D. A.
Pokotylo, O. S.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Арутюнян Д. А. Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт / Д. А. Арутюнян, Олег Степанович Покотило // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 18. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Arutyunyan D. A., Pokotylo O. S. (2022) Syr zbahachenyi nasinniam lonu yak novyi funktsionalnyi produkt [The cheese is enriched with flax seeds as a new functional product]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 18 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 22-wrz-2022
Date of entry: 19-paź-2022
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 637.3.07
665.11
Strony: 1
Zakres stron: 18
Główna strona: 18
Strona końcowa: 18
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38897
ISBN: 978-617-7875-41-2
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Wykaz piśmiennictwa: 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c.
References: 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi