กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38897

ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC ค่าภาษา
dc.contributor.authorАрутюнян, Д. А.
dc.contributor.authorПокотило, Олег Степанович
dc.contributor.authorArutyunyan, D. A.
dc.contributor.authorPokotylo, O. S.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:38Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:38Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationАрутюнян Д. А. Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт / Д. А. Арутюнян, Олег Степанович Покотило // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 18. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38897-
dc.format.extent18
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleСир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт
dc.title.alternativeThe cheese is enriched with flax seeds as a new functional product
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.3.07
dc.subject.udc665.11
dc.relation.references1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c.
dc.relation.referencesen1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c.
dc.identifier.citationenArutyunyan D. A., Pokotylo O. S. (2022) Syr zbahachenyi nasinniam lonu yak novyi funktsionalnyi produkt [The cheese is enriched with flax seeds as a new functional product]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 18 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage18
dc.citation.epage18
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPFSI_2022_Arutyunyan_D_A-The_cheese_is_enriched_18.pdf258,08 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPFSI_2022_Arutyunyan_D_A-The_cheese_is_enriched_18.djvu16,89 kBDjVuดู/เปิด
SPFSI_2022_Arutyunyan_D_A-The_cheese_is_enriched_18__COVER.png446,16 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น