Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38908
Título : | Pastry of health direction |
Otros títulos : | Здобні вироби оздоровчого спрямування |
Autor : | Карпик, Галина Вікторівна Степанко, І. І. Karpyk, H. Stepanko, I. |
Affiliation: | Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University,Ukraine |
Bibliographic description (Ukraine): | Karpyk H. Pastry of health direction / H. Karpyk, I. Stepanko // Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 22-23 September 2022. — Tern : PE Palianytsia V. A., 2022. — P. 34. — (Food chemistry, biochemistry, biotechnology and functional food products). |
Bibliographic description (International): | Karpyk H., Stepanko I. (2022) Pastry of health direction. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 34. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Fecha de publicación : | 22-sep-2022 |
Date of entry: | 19-oct-2022 |
Editorial : | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 34 |
Start page: | 34 |
End page: | 34 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38908 |
ISBN : | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
References (Ukraine): | 1. Підвищення харчової цінності здобних виробів / Г. В. Карпик, І. І. Степанко // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. - Т.: ФОП Паляниця В. А., 2021. - Том Ⅱ. - С. 52. |
References (International): | 1. Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti zdobnykh vyrobiv, H. V. Karpyk, I. I. Stepanko, Zbirnyk tez dopovidei Ⅹ Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii molodykh uchenykh ta studentiv "Aktualni zadachi suchasnykh tekhnolohii", 24-25 lystopada 2021 roku, T., FOP Palianytsia V. A., 2021, Tom Ⅱ, P. 52. |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Karpyk_H-Pastry_of_health_direction_34.pdf | 293,15 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
SPFSI_2022_Karpyk_H-Pastry_of_health_direction_34.djvu | 43,12 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
SPFSI_2022_Karpyk_H-Pastry_of_health_direction_34__COVER.png | 1,01 MB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.