Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38908

Başlık: Pastry of health direction
Diğer Başlıklar: Здобні вироби оздоровчого спрямування
Yazarlar: Карпик, Галина Вікторівна
Степанко, І. І.
Karpyk, H.
Stepanko, I.
Affiliation: Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University,Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Karpyk H. Pastry of health direction / H. Karpyk, I. Stepanko // Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 22-23 September 2022. — Tern : PE Palianytsia V. A., 2022. — P. 34. — (Food chemistry, biochemistry, biotechnology and functional food products).
Bibliographic description (International): Karpyk H., Stepanko I. (2022) Pastry of health direction. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 34.
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Yayın Tarihi: 22-Eyl-2022
Date of entry: 19-Eki-2022
Yayıncı: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 34
Start page: 34
End page: 34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38908
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
References (Ukraine): 1. Підвищення харчової цінності здобних виробів / Г. В. Карпик, І. І. Степанко // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. - Т.: ФОП Паляниця В. А., 2021. - Том Ⅱ. - С. 52.
References (International): 1. Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti zdobnykh vyrobiv, H. V. Karpyk, I. I. Stepanko, Zbirnyk tez dopovidei Ⅹ Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii molodykh uchenykh ta studentiv "Aktualni zadachi suchasnykh tekhnolohii", 24-25 lystopada 2021 roku, T., FOP Palianytsia V. A., 2021, Tom Ⅱ, P. 52.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.