Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38908
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Степанко, І. І. | |
dc.contributor.author | Karpyk, H. | |
dc.contributor.author | Stepanko, I. | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:42Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:42Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Karpyk H. Pastry of health direction / H. Karpyk, I. Stepanko // Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 22-23 September 2022. — Tern : PE Palianytsia V. A., 2022. — P. 34. — (Food chemistry, biochemistry, biotechnology and functional food products). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38908 | - |
dc.format.extent | 34 | |
dc.language.iso | en | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Pastry of health direction | |
dc.title.alternative | Здобні вироби оздоровчого спрямування | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.661 | |
dc.relation.references | 1. Підвищення харчової цінності здобних виробів / Г. В. Карпик, І. І. Степанко // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. - Т.: ФОП Паляниця В. А., 2021. - Том Ⅱ. - С. 52. | |
dc.relation.referencesen | 1. Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti zdobnykh vyrobiv, H. V. Karpyk, I. I. Stepanko, Zbirnyk tez dopovidei Ⅹ Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii molodykh uchenykh ta studentiv "Aktualni zadachi suchasnykh tekhnolohii", 24-25 lystopada 2021 roku, T., FOP Palianytsia V. A., 2021, Tom Ⅱ, P. 52. | |
dc.identifier.citationen | Karpyk H., Stepanko I. (2022) Pastry of health direction. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 34. | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University,Ukraine | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 34 | |
dc.citation.epage | 34 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Karpyk_H-Pastry_of_health_direction_34.pdf | 293,15 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
SPFSI_2022_Karpyk_H-Pastry_of_health_direction_34.djvu | 43,12 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
SPFSI_2022_Karpyk_H-Pastry_of_health_direction_34__COVER.png | 1,01 MB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.