Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38908

Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна
dc.contributor.authorСтепанко, І. І.
dc.contributor.authorKarpyk, H.
dc.contributor.authorStepanko, I.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:42Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:42Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationKarpyk H. Pastry of health direction / H. Karpyk, I. Stepanko // Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 22-23 September 2022. — Tern : PE Palianytsia V. A., 2022. — P. 34. — (Food chemistry, biochemistry, biotechnology and functional food products).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38908-
dc.format.extent34
dc.language.isoen
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titlePastry of health direction
dc.title.alternativeЗдобні вироби оздоровчого спрямування
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.661
dc.relation.references1. Підвищення харчової цінності здобних виробів / Г. В. Карпик, І. І. Степанко // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. - Т.: ФОП Паляниця В. А., 2021. - Том Ⅱ. - С. 52.
dc.relation.referencesen1. Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti zdobnykh vyrobiv, H. V. Karpyk, I. I. Stepanko, Zbirnyk tez dopovidei Ⅹ Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii molodykh uchenykh ta studentiv "Aktualni zadachi suchasnykh tekhnolohii", 24-25 lystopada 2021 roku, T., FOP Palianytsia V. A., 2021, Tom Ⅱ, P. 52.
dc.identifier.citationenKarpyk H., Stepanko I. (2022) Pastry of health direction. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 34.
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Pul'uj National Technical University,Ukraine
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage34
dc.citation.epage34
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.