Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38914
Назва: | Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування |
Інші назви: | Characteristics of magnesium content in food products |
Автори: | Бабієнко, В. В. Мокієнко, А. В. Горошков, О. В. Коболев, Е. В. Шейх, А. Д. Х. Суворова, А. С. Babienko, V. V. Mokienko, A. V. Goroshkov, O. V. Koboliev, E. V. Seikh, A. D. H. Suvorova, A. S. |
Приналежність: | Одеський національний медичний університет |
Бібліографічний опис: | Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков, Е. В. Коболев, А. Д. Х. Шейх, А. С. Суворова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 43. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Babienko V. V., Mokienko A. V., Goroshkov O. V., Koboliev E. V., Seikh A. D. H., Suvorova A. S. (2022) Kharakterystyka vmistu mahniiu v produktakh kharchuvannia [Characteristics of magnesium content in food products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 43 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 22-вер-2022 |
Дата внесення: | 19-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
УДК: | 546.28 613.31 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 43 |
Початкова сторінка: | 43 |
Кінцева сторінка: | 43 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38914 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_43.pdf | 259,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_43.djvu | 18,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_43__COVER.png | 448,94 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.