Link lub cytat.
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38914
 
| Tytuł: | Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування | 
| Inne tytuły: | Characteristics of magnesium content in food products | 
| Authors: | Бабієнко, В. В. Мокієнко, А. В. Горошков, О. В. Коболев, Е. В. Шейх, А. Д. Х. Суворова, А. С. Babienko, V. V. Mokienko, A. V. Goroshkov, O. V. Koboliev, E. V. Seikh, A. D. H. Suvorova, A. S. | 
| Affiliation: | Одеський національний медичний університет | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков, Е. В. Коболев, А. Д. Х. Шейх, А. С. Суворова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 43. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | 
| Bibliographic description (International): | Babienko V. V., Mokienko A. V., Goroshkov O. V., Koboliev E. V., Seikh A. D. H., Suvorova A. S. (2022) Kharakterystyka vmistu mahniiu v produktakh kharchuvannia [Characteristics of magnesium content in food products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 43 [in Ukrainian]. | 
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | 
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Data wydania: | 22-wrz-2022 | 
| Date of entry: | 19-paź-2022 | 
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. | 
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil | 
| Zakresu czasowego: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 | 
| UDC: | 546.28 613.31 | 
| Strony: | 1 | 
| Zakres stron: | 43 | 
| Główna strona: | 43 | 
| Strona końcowa: | 43 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38914 | 
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 | 
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 | 
| Typ zawartości: | Conference Abstract | 
| Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) | 
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_43.pdf | 259,75 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_43.djvu | 18,12 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_43__COVER.png | 448,94 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie | 
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
