Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38914
 
Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бабієнко, В. В. | |
| dc.contributor.author | Мокієнко, А. В. | |
| dc.contributor.author | Горошков, О. В. | |
| dc.contributor.author | Коболев, Е. В. | |
| dc.contributor.author | Шейх, А. Д. Х. | |
| dc.contributor.author | Суворова, А. С. | |
| dc.contributor.author | Babienko, V. V. | |
| dc.contributor.author | Mokienko, A. V. | |
| dc.contributor.author | Goroshkov, O. V. | |
| dc.contributor.author | Koboliev, E. V. | |
| dc.contributor.author | Seikh, A. D. H. | |
| dc.contributor.author | Suvorova, A. S. | |
| dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
| dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
| dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:43Z | - | 
| dc.date.available | 2022-10-19T11:25:43Z | - | 
| dc.date.created | 2022-09-22 | |
| dc.date.issued | 2022-09-22 | |
| dc.identifier.citation | Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков, Е. В. Коболев, А. Д. Х. Шейх, А. С. Суворова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 43. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38914 | - | 
| dc.format.extent | 43 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
| dc.title | Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування | |
| dc.title.alternative | Characteristics of magnesium content in food products | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 546.28 | |
| dc.subject.udc | 613.31 | |
| dc.identifier.citationen | Babienko V. V., Mokienko A. V., Goroshkov O. V., Koboliev E. V., Seikh A. D. H., Suvorova A. S. (2022) Kharakterystyka vmistu mahniiu v produktakh kharchuvannia [Characteristics of magnesium content in food products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 43 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Одеський національний медичний університет | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 43 | |
| dc.citation.epage | 43 | |
| dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_43.pdf | 259,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_43.djvu | 18,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_43__COVER.png | 448,94 kB | image/png | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
