Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38911
| Název: | Яблучна кислота – ідеальна харчова добавка |
| Další názvy: | Malic acid – perfect food supplement |
| Autoři: | Назарко, Ірина Степанівна Білецька, Галина Nazarko, Iryna Biletska, Halina |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Хмельницький національний університет, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Назарко І. С. Яблучна кислота – ідеальна харчова добавка / Ірина Назарко, Галина Білецька // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 38. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Nazarko I., Biletska H. (2022) Yabluchna kyslota – idealna kharchova dobavka [Malic acid – perfect food supplement]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 38 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Datum vydání: | 22-zář-2022 |
| Date of entry: | 19-říj-2022 |
| Nakladatel: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
| UDC: | 641 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 38 |
| Start page: | 38 |
| End page: | 38 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38911 |
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Nazarko_I-Malic_acid-perfect_food_supplement_38.pdf | 258,46 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| SPFSI_2022_Nazarko_I-Malic_acid-perfect_food_supplement_38.djvu | 17,42 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| SPFSI_2022_Nazarko_I-Malic_acid-perfect_food_supplement_38__COVER.png | 1,29 MB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.