Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38911
| Назва: | Яблучна кислота – ідеальна харчова добавка |
| Інші назви: | Malic acid – perfect food supplement |
| Автори: | Назарко, Ірина Степанівна Білецька, Галина Nazarko, Iryna Biletska, Halina |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Хмельницький національний університет, Україна |
| Бібліографічний опис: | Назарко І. С. Яблучна кислота – ідеальна харчова добавка / Ірина Назарко, Галина Білецька // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 38. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description: | Nazarko I., Biletska H. (2022) Yabluchna kyslota – idealna kharchova dobavka [Malic acid – perfect food supplement]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 38 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
| Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 22-вер-2022 |
| Дата внесення: | 19-жов-2022 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
| УДК: | 641 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 38 |
| Початкова сторінка: | 38 |
| Кінцева сторінка: | 38 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38911 |
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Nazarko_I-Malic_acid-perfect_food_supplement_38.pdf | 258,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPFSI_2022_Nazarko_I-Malic_acid-perfect_food_supplement_38.djvu | 17,42 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPFSI_2022_Nazarko_I-Malic_acid-perfect_food_supplement_38__COVER.png | 1,29 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.