Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38911
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назарко, Ірина Степанівна | |
dc.contributor.author | Білецька, Галина | |
dc.contributor.author | Nazarko, Iryna | |
dc.contributor.author | Biletska, Halina | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:43Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:43Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Назарко І. С. Яблучна кислота – ідеальна харчова добавка / Ірина Назарко, Галина Білецька // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 38. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38911 | - |
dc.format.extent | 38 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Яблучна кислота – ідеальна харчова добавка | |
dc.title.alternative | Malic acid – perfect food supplement | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 641 | |
dc.identifier.citationen | Nazarko I., Biletska H. (2022) Yabluchna kyslota – idealna kharchova dobavka [Malic acid – perfect food supplement]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 38 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Хмельницький національний університет, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 38 | |
dc.citation.epage | 38 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Nazarko_I-Malic_acid-perfect_food_supplement_38.pdf | 258,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Nazarko_I-Malic_acid-perfect_food_supplement_38.djvu | 17,42 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Nazarko_I-Malic_acid-perfect_food_supplement_38__COVER.png | 1,29 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.