Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38911
Başlık: | Яблучна кислота – ідеальна харчова добавка |
Diğer Başlıklar: | Malic acid – perfect food supplement |
Yazarlar: | Назарко, Ірина Степанівна Білецька, Галина Nazarko, Iryna Biletska, Halina |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Хмельницький національний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Назарко І. С. Яблучна кислота – ідеальна харчова добавка / Ірина Назарко, Галина Білецька // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 38. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Nazarko I., Biletska H. (2022) Yabluchna kyslota – idealna kharchova dobavka [Malic acid – perfect food supplement]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 38 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Yayın Tarihi: | 22-Eyl-2022 |
Date of entry: | 19-Eki-2022 |
Yayıncı: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 641 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 38 |
Start page: | 38 |
End page: | 38 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38911 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Nazarko_I-Malic_acid-perfect_food_supplement_38.pdf | 258,46 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPFSI_2022_Nazarko_I-Malic_acid-perfect_food_supplement_38.djvu | 17,42 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPFSI_2022_Nazarko_I-Malic_acid-perfect_food_supplement_38__COVER.png | 1,29 MB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.