Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 648 |
Total Visits per Month
四月 2025 | 五月 2025 | 六月 2025 | 七月 2025 | 八月 2025 | 九月 2025 | 十月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 7 | 5 | 22 | 2 | 31 | 16 | 3 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Методичні рекомендації III.pdf | 2998 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
美国 | 319 |
乌克兰 | 134 |
中国 | 57 |
荷兰 | 37 |
爱尔兰 | 32 |
德国 | 24 |
英国 | 8 |
日本 | 7 |
越南 | 4 |
澳大利亚 | 3 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Mateo | 99 |
San Ramon | 56 |
Kiev | 35 |
Mountain View | 30 |
Dublin | 29 |
Louisville | 28 |
Odessa | 17 |
Menlo Park | 16 |
Kharkiv | 10 |
Cherkasy | 8 |