Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 648

Общо Посещения за Месец

Април 2025 Май 2025 Юни 2025 Юли 2025 Август 2025 Септември 2025 Октомври 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 5 22 2 31 16 3

Изтеглени Файлове

Посещения
Методичні рекомендації III.pdf 2998

Посещения по Страна

Посещения
United States 319
Ukraine 134
China 57
Netherlands 37
Ireland 32
Germany 24
United Kingdom 8
Japan 7
Vietnam 4
Australia 3

Посещения по Град

Посещения
San Mateo 99
San Ramon 56
Kiev 35
Mountain View 30
Dublin 29
Louisville 28
Odessa 17
Menlo Park 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8