Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 659

Общо Посещения за Месец

Юни 2025 Юли 2025 Август 2025 Септември 2025 Октомври 2025 Ноември 2025 Декември 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 22 2 31 16 7 1 6

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 3075

Top Country Views

Views
United States 322
Ukraine 134
China 57
Netherlands 37
Ireland 32
Germany 24
United Kingdom 8
Japan 7
Brazil 5
Vietnam 4

Top City Views

Views
San Mateo 99
San Ramon 56
Kiev 35
Mountain View 32
Dublin 29
Louisville 28
Odessa 17
Menlo Park 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8