Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 599

Общо Посещения за Месец

Февруари 2025 Март 2025 Април 2025 Май 2025 Юни 2025 Юли 2025 Август 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 45 7 5 22 2 1

Изтеглени Файлове

Посещения
Методичні рекомендації III.pdf 2944

Посещения по Страна

Посещения
United States 287
Ukraine 129
China 52
Netherlands 37
Ireland 32
Germany 24
United Kingdom 8
Australia 3
Russia 3
Vietnam 3

Посещения по Град

Посещения
San Mateo 71
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Mountain View 29
Louisville 28
Menlo Park 16
Odessa 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8