Estatísticas

Total de visitas

Visualizações
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 599

Total de visitas por mês

Fevereiro 2025 Março 2025 Abril 2025 Maio 2025 Junho 2025 Julho 2025 Agosto 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 45 7 5 22 2 1

Download de arquivos

Visualizações
Методичні рекомендації III.pdf 2945

Ranking de visitas por países

Visualizações
Estados Unidos 287
Ucrânia 129
China 52
Holanda 37
Irlanda 32
Alemanha 24
Reino Unido 8
Austrália 3
Rússia 3
Vietnã 3

Ranking de visitas por cidades

Visualizações
San Mateo 71
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Mountain View 29
Louisville 28
Menlo Park 16
Odessa 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8