Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 443

Total Visits per Month

de novembre 2023 de desembre 2023 de gener 2024 de febrer 2024 de març 2024 d’abril 2024 de maig 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 3 32 2 2 9 2

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2584

Top Country Views

Views
Estats Units 156
Ucraïna 121
Xina 52
Països Baixos 37
Irlanda 29
Alemanya 24
Regne Unit 4
Rússia 3
Vietnam 3
Grècia 2

Top City Views

Views
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Louisville 24
Odessa 14
Kharkiv 10
Mountain View 10
Dearborn 8
Cherkasy 7
Nanjing 6