Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 591

Total Visits per Month

de desembre 2024 de gener 2025 de febrer 2025 de març 2025 d’abril 2025 de maig 2025 de juny 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 2 7 45 7 5 17

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2929

Top Country Views

Views
Estats Units 280
Ucraïna 128
Xina 52
Països Baixos 37
Irlanda 32
Alemanya 24
Regne Unit 8
Austràlia 3
Rússia 3
Vietnam 3

Top City Views

Views
San Mateo 67
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Louisville 27
Mountain View 27
Menlo Park 16
Odessa 15
Kharkiv 10
Cherkasy 8