Statistiques

Nombre de visites

Vues
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 443

Nombre total de visites par mois

novembre 2023 décembre 2023 janvier 2024 février 2024 mars 2024 avril 2024 mai 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2 3 32 2 2 9 2

Nombre the téléchargements

Vues
Методичні рекомендації III.pdf 2583

Popularité par pays

Vues
Etats-Unis 156
Ukraine 121
Chine 52
Pays-Bas 37
Irlande 29
Allemagne 24
Royaume-Uni 4
Russie 3
Vietnam 3
Grèce 2

Popularité par ville

Vues
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Louisville 24
Odessa 14
Kharkiv 10
Mountain View 10
Dearborn 8
Cherkasy 7
Nanjing 6