Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 591

Total Visits per Month

grudnia 2024 stycznia 2025 lutego 2025 marca 2025 kwietnia 2025 maja 2025 czerwca 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 2 7 45 7 5 17

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2929

Top Country Views

Views
Stany Zjednoczone Ameryki 280
Ukraina 128
Chiny 52
Holandia 37
Irlandia 32
Niemcy 24
Wielka Brytania 8
Australia 3
Rosja 3
Wietnam 3

Top City Views

Views
San Mateo 67
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Louisville 27
Mountain View 27
Menlo Park 16
Odessa 15
Kharkiv 10
Cherkasy 8