Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 599

Total Visits per Month

lutego 2025 marca 2025 kwietnia 2025 maja 2025 czerwca 2025 lipca 2025 sierpnia 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 45 7 5 22 2 1

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2944

Top Country Views

Views
Stany Zjednoczone Ameryki 287
Ukraina 129
Chiny 52
Holandia 37
Irlandia 32
Niemcy 24
Wielka Brytania 8
Australia 3
Rosja 3
Wietnam 3

Top City Views

Views
San Mateo 71
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Mountain View 29
Louisville 28
Menlo Park 16
Odessa 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8