Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 591

Počet návštěv za měsíc

prosince 2024 ledna 2025 února 2025 března 2025 dubna 2025 května 2025 června 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 2 7 45 7 5 17

Stažení souborů

Zobrazení
Методичні рекомендації III.pdf 2929

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 280
Ukraine 128
China 52
Netherlands 37
Ireland 32
Germany 24
United Kingdom 8
Australia 3
Russia 3
Vietnam 3

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Mateo 67
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Louisville 27
Mountain View 27
Menlo Park 16
Odessa 15
Kharkiv 10
Cherkasy 8