İstatistikler

Toplam Ziyaret

Görüntüleme
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 599

Aylık Toplam Ziyarat

Şubat 2025 Mart 2025 Nisan 2025 Mayıs 2025 Haziran 2025 Temmuz 2025 Ağustos 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 45 7 5 22 2 1

Dosya İndirmeleri

Görüntüleme
Методичні рекомендації III.pdf 2946

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntüleme
United States 287
Ukraine 129
China 52
Netherlands 37
Ireland 32
Germany 24
United Kingdom 8
Australia 3
Russia 3
Vietnam 3

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntüleme
San Mateo 71
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Mountain View 29
Louisville 28
Menlo Park 16
Odessa 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8