İstatistikler

Toplam Ziyaret

Görüntüleme
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 659

Aylık Toplam Ziyarat

Haziran 2025 Temmuz 2025 Ağustos 2025 Eylül 2025 Ekim 2025 Kasım 2025 Aralık 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 22 2 31 16 7 1 6

Dosya İndirmeleri

Görüntüleme
Методичні рекомендації III.pdf 3075

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntüleme
United States 322
Ukraine 134
China 57
Netherlands 37
Ireland 32
Germany 24
United Kingdom 8
Japan 7
Brazil 5
Vietnam 4

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntüleme
San Mateo 99
San Ramon 56
Kiev 35
Mountain View 32
Dublin 29
Louisville 28
Odessa 17
Menlo Park 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8