Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 443

Total Visits per Month

novembre 2023 dicembre 2023 gennaio 2024 febbraio 2024 marzo 2024 aprile 2024 maggio 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2 3 32 2 2 9 2

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2581

Top Country Views

Views
Stati Uniti 156
Ucraina 121
Cina 52
Paesi Bassi 37
Irlanda 29
Germania 24
Regno Unito 4
Russia 3
Vietnam 3
Grecia 2

Top City Views

Views
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Louisville 24
Odessa 14
Kharkiv 10
Mountain View 10
Dearborn 8
Cherkasy 7
Nanjing 6