Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 591

Total Visits per Month

dicembre 2024 gennaio 2025 febbraio 2025 marzo 2025 aprile 2025 maggio 2025 giugno 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 2 7 45 7 5 17

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2929

Top Country Views

Views
Stati Uniti 280
Ucraina 128
Cina 52
Paesi Bassi 37
Irlanda 32
Germania 24
Regno Unito 8
Australia 3
Russia 3
Vietnam 3

Top City Views

Views
San Mateo 67
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Louisville 27
Mountain View 27
Menlo Park 16
Odessa 15
Kharkiv 10
Cherkasy 8