Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 591

Total Visits per Month

Desember 2024 Januari 2025 Februari 2025 Maret 2025 April 2025 Mei 2025 Juni 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 2 7 45 7 5 17

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2929

Top Country Views

Views
Amerika Serikat 280
Ukraina 128
Cina 52
Netherlands 37
Irlandia 32
Jerman 24
Inggris Raya 8
Australia 3
Rusia 3
Vietnam 3

Top City Views

Views
San Mateo 67
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Louisville 27
Mountain View 27
Menlo Park 16
Odessa 15
Kharkiv 10
Cherkasy 8