Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 648

Total Visits per Month

April 2025 Mei 2025 Juni 2025 Juli 2025 Agustus 2025 September 2025 Oktober 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 5 22 2 31 16 3

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2998

Top Country Views

Views
Amerika Serikat 319
Ukraina 134
Cina 57
Netherlands 37
Irlandia 32
Jerman 24
Inggris Raya 8
Jepang 7
Vietnam 4
Australia 3

Top City Views

Views
San Mateo 99
San Ramon 56
Kiev 35
Mountain View 30
Dublin 29
Louisville 28
Odessa 17
Menlo Park 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8