Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 599

Total Visits per Month

február 2025 március 2025 április 2025 május 2025 június 2025 július 2025 augusztus 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 45 7 5 22 2 1

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2945

Top Country Views

Views
United States 287
Ukraine 129
China 52
Netherlands 37
Ireland 32
Germany 24
United Kingdom 8
Australia 3
Russia 3
Vietnam 3

Top City Views

Views
San Mateo 71
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Mountain View 29
Louisville 28
Menlo Park 16
Odessa 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8