Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 444

Total Visits per Month

december 2023 január 2024 február 2024 március 2024 április 2024 május 2024 június 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 32 2 2 9 2 1

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2592

Top Country Views

Views
United States 157
Ukraine 121
China 52
Netherlands 37
Ireland 29
Germany 24
United Kingdom 4
Russia 3
Vietnam 3
Greece 2

Top City Views

Views
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Louisville 24
Odessa 14
Mountain View 11
Kharkiv 10
Dearborn 8
Cherkasy 7
Nanjing 6