Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 591 |
Всього відвідувань на місяць
грудня 2024 | січня 2025 | лютого 2025 | березня 2025 | квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 3 | 2 | 7 | 45 | 7 | 5 | 17 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Методичні рекомендації III.pdf | 2929 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 280 |
Україна | 128 |
China | 52 |
Netherlands | 37 |
Ireland | 32 |
Germany | 24 |
United Kingdom | 8 |
Australia | 3 |
Russia | 3 |
Vietnam | 3 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Mateo | 67 |
San Ramon | 56 |
Kiev | 33 |
Dublin | 29 |
Louisville | 27 |
Mountain View | 27 |
Menlo Park | 16 |
Odessa | 15 |
Kharkiv | 10 |
Cherkasy | 8 |