Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 648 |
Всього відвідувань на місяць
квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 7 | 5 | 22 | 2 | 31 | 16 | 3 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Методичні рекомендації III.pdf | 2998 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 319 |
Україна | 134 |
China | 57 |
Netherlands | 37 |
Ireland | 32 |
Germany | 24 |
United Kingdom | 8 |
Japan | 7 |
Vietnam | 4 |
Australia | 3 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Mateo | 99 |
San Ramon | 56 |
Kiev | 35 |
Mountain View | 30 |
Dublin | 29 |
Louisville | 28 |
Odessa | 17 |
Menlo Park | 16 |
Kharkiv | 10 |
Cherkasy | 8 |