Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 659

Всього відвідувань на місяць

червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025 грудня 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 22 2 31 16 7 1 6

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні рекомендації III.pdf 3075

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 322
Україна 134
China 57
Netherlands 37
Ireland 32
Germany 24
United Kingdom 8
Japan 7
Brazil 5
Vietnam 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 99
San Ramon 56
Kiev 35
Mountain View 32
Dublin 29
Louisville 28
Odessa 17
Menlo Park 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8