閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 648

月別閲覧数

4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 5 22 2 31 16 3

ファイルダウンロード数

件数
Методичні рекомендації III.pdf 2998

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 319
ウクライナ 134
中華人民共和国 57
オランダ 37
アイルランド 32
ドイツ 24
イギリス 8
日本 7
ベトナム 4
オーストラリア 3

都市別閲覧数

件数
San Mateo 99
San Ramon 56
Kiev 35
Mountain View 30
Dublin 29
Louisville 28
Odessa 17
Menlo Park 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8