閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 591 |
月別閲覧数
12月 2024 | 1月 2025 | 2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 3 | 2 | 7 | 45 | 7 | 5 | 17 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Методичні рекомендації III.pdf | 2929 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 280 |
ウクライナ | 128 |
中華人民共和国 | 52 |
オランダ | 37 |
アイルランド | 32 |
ドイツ | 24 |
イギリス | 8 |
オーストラリア | 3 |
ロシア | 3 |
ベトナム | 3 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 67 |
San Ramon | 56 |
Kiev | 33 |
Dublin | 29 |
Louisville | 27 |
Mountain View | 27 |
Menlo Park | 16 |
Odessa | 15 |
Kharkiv | 10 |
Cherkasy | 8 |