Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 648

Total de visitas por mes

abril 2025 mayo 2025 junio 2025 julio 2025 agosto 2025 septiembre 2025 octubre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 5 22 2 31 16 3

Archivos descargados

Visualizaciones
Методичні рекомендації III.pdf 2998

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 319
Ucrania 134
China 57
Holanda 37
Irlanda 32
Alemania 24
Reino Unido 8
Japón 7
Vietnam 4
Australia 3

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
San Mateo 99
San Ramon 56
Kiev 35
Mountain View 30
Dublin 29
Louisville 28
Odessa 17
Menlo Park 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8