Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 599

Total de visitas por mes

febrero 2025 marzo 2025 abril 2025 mayo 2025 junio 2025 julio 2025 agosto 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 45 7 5 22 2 1

Archivos descargados

Visualizaciones
Методичні рекомендації III.pdf 2945

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 287
Ucrania 129
China 52
Holanda 37
Irlanda 32
Alemania 24
Reino Unido 8
Australia 3
Rusia 3
Vietnam 3

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
San Mateo 71
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Mountain View 29
Louisville 28
Menlo Park 16
Odessa 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8