Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 591

Total de visitas por mes

diciembre 2024 enero 2025 febrero 2025 marzo 2025 abril 2025 mayo 2025 junio 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 2 7 45 7 5 17

Archivos descargados

Visualizaciones
Методичні рекомендації III.pdf 2929

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 280
Ucrania 128
China 52
Holanda 37
Irlanda 32
Alemania 24
Reino Unido 8
Australia 3
Rusia 3
Vietnam 3

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
San Mateo 67
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Louisville 27
Mountain View 27
Menlo Park 16
Odessa 15
Kharkiv 10
Cherkasy 8