Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 659

Total de visitas por mes

junio 2025 julio 2025 agosto 2025 septiembre 2025 octubre 2025 noviembre 2025 diciembre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 22 2 31 16 7 1 6

Archivos descargados

Visualizaciones
Методичні рекомендації III.pdf 3075

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 322
Ucrania 134
China 57
Holanda 37
Irlanda 32
Alemania 24
Reino Unido 8
Japón 7
Brasil 5
Vietnam 4

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
San Mateo 99
San Ramon 56
Kiev 35
Mountain View 32
Dublin 29
Louisville 28
Odessa 17
Menlo Park 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8