Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 599

Total Visits per Month

Φεβρουαρίου 2025 Μαρτίου 2025 Απριλίου 2025 Μαΐου 2025 Ιουνίου 2025 Ιουλίου 2025 Αυγούστου 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 45 7 5 22 2 1

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2944

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 287
Ουκρανία 129
Κίνα 52
Ολλανδία 37
Ιρλανδία 32
Γερμανία 24
Ηνωμένο Βασίλειο 8
Αυστραλία 3
Ρωσία 3
Βιετνάμ 3

Top City Views

Views
San Mateo 71
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Mountain View 29
Louisville 28
Menlo Park 16
Odessa 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8