Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 648

Total Visits per Month

Απριλίου 2025 Μαΐου 2025 Ιουνίου 2025 Ιουλίου 2025 Αυγούστου 2025 Σεπτεμβρίου 2025 Οκτωβρίου 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 5 22 2 31 16 3

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2998

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 319
Ουκρανία 134
Κίνα 57
Ολλανδία 37
Ιρλανδία 32
Γερμανία 24
Ηνωμένο Βασίλειο 8
Ιαπωνία 7
Βιετνάμ 4
Αυστραλία 3

Top City Views

Views
San Mateo 99
San Ramon 56
Kiev 35
Mountain View 30
Dublin 29
Louisville 28
Odessa 17
Menlo Park 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8