Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 648

Total Visits per Month

aprile 2025 maggio 2025 giugno 2025 luglio 2025 agosto 2025 settembre 2025 ottobre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 5 22 2 31 16 3

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2997

Top Country Views

Views
Stati Uniti 319
Ucraina 134
Cina 57
Paesi Bassi 37
Irlanda 32
Germania 24
Regno Unito 8
Giappone 7
Vietnam 4
Australia 3

Top City Views

Views
San Mateo 99
San Ramon 56
Kiev 35
Mountain View 30
Dublin 29
Louisville 28
Odessa 17
Menlo Park 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8