Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 443 |
Total Visits per Month
十一月 2023 | 十二月 2023 | 一月 2024 | 二月 2024 | 三月 2024 | 四月 2024 | 五月 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 2 | 3 | 32 | 2 | 2 | 9 | 2 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Методичні рекомендації III.pdf | 2546 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
美国 | 156 |
乌克兰 | 121 |
中国 | 52 |
荷兰 | 37 |
爱尔兰 | 29 |
德国 | 24 |
英国 | 4 |
俄罗斯 | 3 |
越南 | 3 |
希腊 | 2 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Ramon | 56 |
Kiev | 33 |
Dublin | 29 |
Louisville | 24 |
Odessa | 14 |
Kharkiv | 10 |
Mountain View | 10 |
Dearborn | 8 |
Cherkasy | 7 |
Nanjing | 6 |