Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 630

Total Visits per Month

marca 2025 kwietnia 2025 maja 2025 czerwca 2025 lipca 2025 sierpnia 2025 września 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 45 7 5 22 2 31 1

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2960

Top Country Views

Views
Stany Zjednoczone Ameryki 317
Ukraina 129
Chiny 52
Holandia 37
Irlandia 32
Niemcy 24
Wielka Brytania 8
Wietnam 4
Australia 3
Rosja 3

Top City Views

Views
San Mateo 99
San Ramon 56
Kiev 33
Mountain View 30
Dublin 29
Louisville 28
Menlo Park 16
Odessa 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8