Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 599

Total Visits per Month

Februari 2025 Maret 2025 April 2025 Mei 2025 Juni 2025 Juli 2025 Agustus 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 45 7 5 22 2 1

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2944

Top Country Views

Views
Amerika Serikat 287
Ukraina 129
Cina 52
Netherlands 37
Irlandia 32
Jerman 24
Inggris Raya 8
Australia 3
Rusia 3
Vietnam 3

Top City Views

Views
San Mateo 71
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Mountain View 29
Louisville 28
Menlo Park 16
Odessa 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8