Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 443

Total Visits per Month

十一月 2023 十二月 2023 一月 2024 二月 2024 三月 2024 四月 2024 五月 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2 3 32 2 2 9 2

File Downloads

Views
Методичні рекомендації III.pdf 2546

Top Country Views

Views
美国 156
乌克兰 121
中国 52
荷兰 37
爱尔兰 29
德国 24
英国 4
俄罗斯 3
越南 3
希腊 2

Top City Views

Views
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Louisville 24
Odessa 14
Kharkiv 10
Mountain View 10
Dearborn 8
Cherkasy 7
Nanjing 6