Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 653

Počet návštěv za měsíc

května 2025 června 2025 července 2025 srpna 2025 září 2025 října 2025 listopadu 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 5 22 2 31 16 7 1

Stažení souborů

Zobrazení
Методичні рекомендації III.pdf 3056

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 322
Ukraine 134
China 57
Netherlands 37
Ireland 32
Germany 24
United Kingdom 8
Japan 7
Vietnam 4
Australia 3

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Mateo 99
San Ramon 56
Kiev 35
Mountain View 32
Dublin 29
Louisville 28
Odessa 17
Menlo Park 16
Kharkiv 10
Cherkasy 8