閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 596

月別閲覧数

Ocak 2025 Şubat 2025 Mart 2025 Nisan 2025 Mayıs 2025 Haziran 2025 Temmuz 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2 7 45 7 5 22 0

ファイルダウンロード数

件数
Методичні рекомендації III.pdf 2937

国別閲覧数

件数
United States 285
Ukraine 128
China 52
Netherlands 37
Ireland 32
Germany 24
United Kingdom 8
Australia 3
Russia 3
Vietnam 3

都市別閲覧数

件数
San Mateo 71
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Mountain View 28
Louisville 27
Menlo Park 16
Odessa 15
Kharkiv 10
Cherkasy 8