Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing "181 — харчові технології" by Title
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 202
next >
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Master Thesis
2021
30-十二月-2021
Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху
Тонкевич, Тетяна Михайлівна
;
Tonkevych, Tetyana
Master Thesis
2021
26-十二月-2021
Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів
Марко, Діана Борисівна
;
Marko, Diana
Master Thesis
十二月-2024
3-一月-2025
Вивчення процесу синерезису у технології сиру кисломолочного з проектуванням цеху сиру кисломолочного
Кость, Ірина Василівна
;
Kost, Iryna
Master Thesis
2019
5-一月-2020
Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молока
Даньків, Софія Олегівна
;
Dankiw S.O.
Master Thesis
十二月-2023
18-一月-2024
Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочного
Череватий, Микола Михайлович
;
Cherevatyi, Mykola
Master Thesis
十二月-2023
17-一月-2024
Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів
Кость, Назарій Михайлович
;
Kost, Nazarii
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молока
Голдаєвич, Тетяна Василівна
;
Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Thesis Abstract
十二月-2018
21-十二月-2018
Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках
Гуменюк, Тетяна Сергіївна
Master Thesis
2021
30-十二月-2021
Виділення нативних біоактивних пептидів з α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировини
Бойко, Любов Василівна
;
Boiko, Liuba
Master Thesis
十二月-2024
4-一月-2025
Виділення та ідентифікація молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла з організацією переробки вторинної сировини
Сторож, Сергій Ігорович
;
Storozh, Serhii
Master Thesis
十二月-2024
4-一月-2025
Виділення функціональних білкових інгредієнтів з молока (на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)
Забудний, Віталій Ярославович
;
Zabudnyi, Vitalii
Master Thesis
十二月-2024
3-一月-2025
Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочного
Дуда, Микола Ігорович
;
Duda, Mykola
Master Thesis
十二月-2024
4-一月-2025
Використання біоактивних фосфопептидів у ферментованому напої з маслянки з проєктуванням цеху масла вершкового
Томків, Роман Омелянович
;
Tomkiv, Roman
Thesis Abstract
十二月-2018
24-一月-2019
Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
Матуняк, Соломія Степанівна
;
Matunyak, Solomia
Master Thesis
十二月-2024
6-一月-2025
Використання рослинних екстрактів у виробництві вареної ковбаси для подовження термінів її зберігання на замовлення ТОВ «М’ЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ»
Чайківський, Адам Адамович
;
Chaykivskyy, Adam
Master Thesis
十二月-2023
17-一月-2024
Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів
Сеник, Марта Борисівна
;
Senyk, Marta
Master Thesis
2021
26-十二月-2021
Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості
Лановий, Роман Богданович
;
Lanovyi, Roman
Master Thesis
2020
25-十二月-2020
Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів
Олейнікова, Орина Володимирівна
;
Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
Master Thesis
十二月-2024
6-一月-2025
Вплив природного консерванту нізину на термін зберігання кисломолочного сиру з проєктуванням цеху його виробництва
Петришин, Богдан Іванович
;
Petryshyn, Bohdan
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний склад
Хава, Оксана Павлівна
;
Khava, Oksana Pavlivna