การเรียกดู "181 — харчові технології" ตาม ชื่อเรื่อง

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 20 จากทั้งหมด 202  ถัดไป >
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Master Thesis202130-ธัน-2021Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цехуТонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana
Master Thesis202126-ธัน-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Master Thesisธัน-20243-มกร-2025Вивчення процесу синерезису у технології сиру кисломолочного з проектуванням цеху сиру кисломолочногоКость, Ірина Василівна; Kost, Iryna
Master Thesis20195-มกร-2020Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молокаДаньків, Софія Олегівна; Dankiw S.O.
Master Thesisธัน-202318-มกร-2024Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочногоЧереватий, Микола Михайлович; Cherevatyi, Mykola
Master Thesisธัน-202317-มกร-2024Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівКость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii
Master Thesis202028-ธัน-2020Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молокаГолдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Thesis Abstractธัน-201821-ธัน-2018Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонкахГуменюк, Тетяна Сергіївна
Master Thesis202130-ธัน-2021Виділення нативних біоактивних пептидів з  α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировиниБойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba
Master Thesisธัน-20244-มกร-2025Виділення та ідентифікація молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла з організацією переробки вторинної сировиниСторож, Сергій Ігорович; Storozh, Serhii
Master Thesisธัน-20244-มกร-2025Виділення функціональних білкових інгредієнтів з молока (на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)Забудний, Віталій Ярославович; Zabudnyi, Vitalii
Master Thesisธัน-20243-มกร-2025Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочногоДуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Master Thesisธัน-20244-มกร-2025Використання біоактивних фосфопептидів у ферментованому напої з маслянки з проєктуванням цеху масла вершковогоТомків, Роман Омелянович; Tomkiv, Roman
Thesis Abstractธัน-201824-มกร-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Master Thesisธัน-20246-มกร-2025Використання рослинних екстрактів у виробництві вареної ковбаси для подовження термінів її зберігання на замовлення ТОВ «М’ЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ»Чайківський, Адам Адамович; Chaykivskyy, Adam
Master Thesisธัน-202317-มกร-2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Master Thesis202126-ธัน-2021Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якостіЛановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman
Master Thesis202025-ธัน-2020Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктівОлейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
Master Thesisธัน-20246-มกร-2025Вплив природного консерванту нізину на термін зберігання кисломолочного сиру з проєктуванням цеху його виробництваПетришин, Богдан Іванович; Petryshyn, Bohdan
Master Thesis202028-ธัน-2020Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний складХава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna