"181 — харчові технології" Başlık

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 20 den 202  sonraki >
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Master Thesis202130-det-2021Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цехуТонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana
Master Thesis202126-det-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Master Thesisdet-20243-jaa-2025Вивчення процесу синерезису у технології сиру кисломолочного з проектуванням цеху сиру кисломолочногоКость, Ірина Василівна; Kost, Iryna
Master Thesis20195-jaa-2020Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молокаДаньків, Софія Олегівна; Dankiw S.O.
Master Thesisdet-202318-jaa-2024Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочногоЧереватий, Микола Михайлович; Cherevatyi, Mykola
Master Thesisdet-202317-jaa-2024Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівКость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii
Master Thesis202028-det-2020Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молокаГолдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Thesis Abstractdet-201821-det-2018Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонкахГуменюк, Тетяна Сергіївна
Master Thesis202130-det-2021Виділення нативних біоактивних пептидів з  α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировиниБойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba
Master Thesisdet-20244-jaa-2025Виділення та ідентифікація молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла з організацією переробки вторинної сировиниСторож, Сергій Ігорович; Storozh, Serhii
Master Thesisdet-20244-jaa-2025Виділення функціональних білкових інгредієнтів з молока (на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)Забудний, Віталій Ярославович; Zabudnyi, Vitalii
Master Thesisdet-20243-jaa-2025Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочногоДуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Master Thesisdet-20244-jaa-2025Використання біоактивних фосфопептидів у ферментованому напої з маслянки з проєктуванням цеху масла вершковогоТомків, Роман Омелянович; Tomkiv, Roman
Thesis Abstractdet-201824-jaa-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Master Thesisdet-20246-jaa-2025Використання рослинних екстрактів у виробництві вареної ковбаси для подовження термінів її зберігання на замовлення ТОВ «М’ЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ»Чайківський, Адам Адамович; Chaykivskyy, Adam
Master Thesisdet-202317-jaa-2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Master Thesis202126-det-2021Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якостіЛановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman
Master Thesis202025-det-2020Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктівОлейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
Master Thesisdet-20246-jaa-2025Вплив природного консерванту нізину на термін зберігання кисломолочного сиру з проєктуванням цеху його виробництваПетришин, Богдан Іванович; Petryshyn, Bohdan
Master Thesis202028-det-2020Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний складХава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna