Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
UDC
Gönderi Tarihi
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Yardım
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
"181 — харчові технології" Başlık
Atla:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
veya bir kaç harf giriniz:
Sırala:
Başlık
Yayın tarihi
Gönderi tarihi
Sıra ile:
Artan
Azalan
Sonuçlar/Sayfa
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Yazarlar/Kayıt:
Tüm
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Gösterilen sonuçlar 1 - 20 den 202
sonraki >
Tür
Yayın Tarihi
Date of entry
Başlık
Yazar(lar)
Master Thesis
2021
30-det-2021
Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху
Тонкевич, Тетяна Михайлівна
;
Tonkevych, Tetyana
Master Thesis
2021
26-det-2021
Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів
Марко, Діана Борисівна
;
Marko, Diana
Master Thesis
det-2024
3-jaa-2025
Вивчення процесу синерезису у технології сиру кисломолочного з проектуванням цеху сиру кисломолочного
Кость, Ірина Василівна
;
Kost, Iryna
Master Thesis
2019
5-jaa-2020
Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молока
Даньків, Софія Олегівна
;
Dankiw S.O.
Master Thesis
det-2023
18-jaa-2024
Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочного
Череватий, Микола Михайлович
;
Cherevatyi, Mykola
Master Thesis
det-2023
17-jaa-2024
Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів
Кость, Назарій Михайлович
;
Kost, Nazarii
Master Thesis
2020
28-det-2020
Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молока
Голдаєвич, Тетяна Василівна
;
Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Thesis Abstract
det-2018
21-det-2018
Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках
Гуменюк, Тетяна Сергіївна
Master Thesis
2021
30-det-2021
Виділення нативних біоактивних пептидів з α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировини
Бойко, Любов Василівна
;
Boiko, Liuba
Master Thesis
det-2024
4-jaa-2025
Виділення та ідентифікація молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла з організацією переробки вторинної сировини
Сторож, Сергій Ігорович
;
Storozh, Serhii
Master Thesis
det-2024
4-jaa-2025
Виділення функціональних білкових інгредієнтів з молока (на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)
Забудний, Віталій Ярославович
;
Zabudnyi, Vitalii
Master Thesis
det-2024
3-jaa-2025
Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочного
Дуда, Микола Ігорович
;
Duda, Mykola
Master Thesis
det-2024
4-jaa-2025
Використання біоактивних фосфопептидів у ферментованому напої з маслянки з проєктуванням цеху масла вершкового
Томків, Роман Омелянович
;
Tomkiv, Roman
Thesis Abstract
det-2018
24-jaa-2019
Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
Матуняк, Соломія Степанівна
;
Matunyak, Solomia
Master Thesis
det-2024
6-jaa-2025
Використання рослинних екстрактів у виробництві вареної ковбаси для подовження термінів її зберігання на замовлення ТОВ «М’ЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ»
Чайківський, Адам Адамович
;
Chaykivskyy, Adam
Master Thesis
det-2023
17-jaa-2024
Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів
Сеник, Марта Борисівна
;
Senyk, Marta
Master Thesis
2021
26-det-2021
Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості
Лановий, Роман Богданович
;
Lanovyi, Roman
Master Thesis
2020
25-det-2020
Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів
Олейнікова, Орина Володимирівна
;
Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
Master Thesis
det-2024
6-jaa-2025
Вплив природного консерванту нізину на термін зберігання кисломолочного сиру з проєктуванням цеху його виробництва
Петришин, Богдан Іванович
;
Petryshyn, Bohdan
Master Thesis
2020
28-det-2020
Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний склад
Хава, Оксана Павлівна
;
Khava, Oksana Pavlivna