กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397

ชื่อเรื่อง: Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері
ชื่อเรื่องอื่นๆ: The problem of energy saving when grinding meat in the cutter
ผู้แต่ง: Закалов, Олександр Васильович
Бортник, Андрій Ігорович
Zakalov, Oleksandr
Bortnyk, Andriy
Bibliographic description (Ukraine): Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с.
วันที่เผยแพร่: สิง-2011
Date of entry: 1-พฤศ-2011
สำนักพิมพ์: М'ясні технології світу / World meat technologies
คำสำคัญ: енергія
кутер
збереження
подрібнення
บทคัดย่อ: У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter.pdf2,97 MBAdobe PDFดู/เปิด
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__COVER.png836,51 kBimage/pngดู/เปิด
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__OCR.djvu857,25 kBDjVuดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ